Izrada Web Prodavnice

  • Home
  • Izrada web prodavnice
SAZNAJTE SVE O WEB PRODAVNICAMA

Izrada WEB PRODAVNICE

Prodaja se preselila na internet i zato je izrada web prodavnice tzv. webshop pravi poslovni potez za sve koji žele ne samo da unaprede svoj biznis već i da mu osiguraju siguran opstanak na tržištu. Svi veliki marketi i poznati brendovi imaju svoje internet prodavnice a neki i više njih. Internet prodavnica u kombinaciji sa internet marketingom je dobitna kombinacija.

Internet prodavnica za kompaniju znači smanjenje troškova. To se odražava na sniženje cena proizvoda i krajnje kupce dodatno privlači da sve više kupuju online. U razvijenom svetu sve što može se kupuje i nabavlja preko interneta a ovaj trend nezaustavljivo dolazi i kod nas. Zato ne oklevajte, nego svoj biznis poboljšajte prodajom preko interneta.

Naša agencija izradila je nekoliko desetina online prodavnica koje funkcionišu besprekorno i svojim vlasnicima donose odličnu zaradu. Naš tim razmotriće sve aspekte vašeg biznisa i osmisliti najbolju opciju za prodaju vaših proizvoda i usluga online. Kontaktirajte nas i informišite se o svim uslovima saradnje i posebnim pogodnostima koje vam nudimo.

izrada web prodavnice

Custom web prodavnice

Cena i dužina roka izrade internet prodavnice zavisi od toga da li želite Custom odnosno originalno rešenje za svoju online prodaju ili ćete odabrati neko od gotovih rešenja tzv. Open Source web prodavnice koje su u različitim varijantama dostupne na tržištu.

Custom internet prodavnice su potpuno prilagođene idejama i zahtevima korisnika. U pitanju su jedinstvena rešenja po pitanju dizajna , funkcionalnosti, administrativnog upravljanja, kontrole i sigurnosti. Predstavljaju najbolji izbor na duže staze jer se mogu bez problema razvijati i unapređivati.

Zavisno od veličine projekta, rokovi izrade mogu biti malo duži što se nadomešćuje kvalitetom koje ovakva rešenja pružaju. Pre svega ovakve prodavnice su sigurnije i bolje zaštićene od hakerskih upada, bolje se kotiraju u internet pretrazi, brže se učitavaju a zahvaljujući originalnom dizajnu funkcionalnije su i prilagođenije potrebama konkretnog biznisa.

Online prodavnica u našoj izradi prilagođena je mobilnim telefonima i svim drugim uređajima za pristup. Može imati neograničen broj proizvoda, kategorija i podkategorija. Odlikuje je odlična osnova za SEO optimizaciju, laka i jednostavna pretraga proizvoda i mogućnost instalacije različitih sistema plaćanja. Može sadržati platformu za vođenje reklamnih kampanja, opciju prikaz popusta i srodnih artikala i još mnogo toga.

izrada custome web prodavnice

Open Source web prodavnice

internet-prodavnice Open Source internet prodavnice predstavljaju gotova rešenja koja postoje na tržištu. U ovom slučaju potrebno je da klijent odabere internet prodavnicu koja mu se dopada, a potom programerski tim radi na njenom prilagođavanju, dograđivanju i optimizaciji shodno zahtevima korisnika i potrebama poslovanja. U najvećem broju slučajeva Open Source web prodavnice su robustni sistemi sa puno funkcija i dodataka koji su često nepotrebni i zato zahtevaju određene programerske intervencije kako bi sve funkcionisalo kako treba.

Gotova rešenja internet prodavnica pod uslovom da se dobro prilagode i projektuju mogu biti odličan izbor za svaku vrstu online prodaje. Odlikuju ih kraći rokovi izrade i niže cene kao i dobra osnova za SEO optimizaciju odnosno prilagođavanje prodavnice zahtevima vodećih pretraživača. Ovakvi sistemi mogu biti ranjiviji na hakerske upade, zato je obaveza svakog programera da ih dodatno zaštiti koliko je moguće.

izrada open source web prodavnice

Prednosti internet prodaje

Internet prodaja je posao budućnosti. Zato zauzmite na vreme svoje mestu na webshop tržištu. Dobićete više lojalnih kupaca, bolju zaradu, konstantnu promociju vlastitog brenda što uz smanjenje troškova može značajno unaprediti vaš posao. Online prodaja regulisana je zakonom i svoju internet prodavnicu možete registrovati u ovlašćenoj agenciji kao trgovinu na malo ili veliko posredstvom interneta.

Za izradu vašeg webshopa ogromno iskustvo našeg stručnog tima stoji vam na raspolaganju. Garantujemo vam kvalitetnu, funkcionalnu i dobro optimizovanu online prodavnicu bez obzira da li odaberete originalno ili gotovo rešenje. Pozovite nas i iznesite nam svoje ideje a mi ćemo vam ponuditi najbolju i najisplativiju opciju za vašu online prodaju.

izrada web prodavnice prednosti