Dream Design

Internet marketing

internet marketing Internet marketing predstavlja skup tehnika koje se preduzimaju u cilju plasiranja proizvoda potencijalnim kupcima na internet tržištu. Reklamiranje na internetu podrazumeva postajanje web sajta ili barem naloga na društvenim mrežama kao polazne tačke za privlačenje i regrutovanje kupaca. Pri tome nije dovoljno samo izraditi web sajt i postaviti ga na mrežu. Potrebno ga je učiniti vidljivim široj publici kroz različite tehnike SEO optimizacije ili putem plaćenih oglasa.

Optimizovan web sajt koji ima dobar vizuelni i tekstualni sadržaj bolje će se rangirati u organskoj pretrazi vodećih pretraživača za pojedine ključne reči i izraze. To znači da web dizajn i marketinško-prodajni tekstovi tzv. copywriting takođe predstavljaju deo internet marketing priče. Tu možemo dodati i web aplikacije, animacije, marketing filijala, mobilni marketing i drugo.

Naša agencija nudi vam kompletnu uslugu internet marketinga od izrade web sajta, njegove optimizacije u skladu sa zahtevima pretraživača pa sve do njegove promocije najznačajnijim marketinškim alatima na društvenim mrežama i globalnom internet tržištu.

Google oglasi Ads

google oglasi Google oglasi plaćaju se po kliku i u kombinaciji sa drugim marketinškim tehnikama mogu dati fantastične rezultate.
Za Google reklamnu kampanju vrši se pažljivi odabir ključnih reči za tekst oglasa, analiza konkurencija i kreira jedna ili više reklamnih kampanja. Reklama se pojavljuje na vrhu strane pretraživača i njihovih partnera, budžet određuje klijent a razultati kampanje mogu se videti u svakom trenutku preko Google-ovih webmaster alata.E-mail marketing

email marketing E-mail marketing je jedan od najuspešnijih reklamnih tehnika ukoliko se odradi kako treba. Nije zastareo kako neki pogrešno zaključuju već naprotiv izuzetno efikasan. Potencijalnim kupcima pre prodaje, treba ponuditi nešto besplatno ili neku drugu vrednost pa tek onda diskretnim putem plasirati svoj proizvod. Kvalitetna mail-ing lista, dobar copywriting tekst i izbalansirana strategija slanja prodajnih ponuda može doneti odlične rezultate.
Marketing na društvenim mrežama

internet marketing na drustvenim mrezama Reklamiranje na društvenim mrežama je još uvek najisplativiji vid reklame na internetu. Na našim prostorima najviše se koriste Facebook, Instagram i YouTube. Za marketing na društvenim mrežama potrebno je pratiti sve novitete i razviti strategiju u skladu sa interesovanjem publike.

Facebook reklamna platforma sadrži veoma efikasne alate za za pronalaženje potencijalnih kupca. Oni omogućavaju veoma precizno targetovanje ciljne publike a veoma detaljna statistika pruža mogućnost kreiranja reklama koje donose odlične rezultate u optimalnom vremenskom roku. U kombinaciji sa Instagram društvenom mrežom ti rezultati realizuju se duplo brže i efikasnije.

Instagram društvena mreža takođe pruža korisnicima mogućnost oglašavanja sa preciznim targetom i po povoljnim uslovima. U poslednje vreme Instagram je popularniji od Facebook-a na našim prostorima pa tu šansu svakako treba iskoristiti za plasiranje prodaje. Možete koristiti haštagove#, automatsku sihronizaciju proizvoda kroz online prodavnicu tzv. Shopseen, prodaju putem Soldsie platforme a možete i povezati svoju online prodavnicu sa Instagram nalogom.

Ukoliko želite da se reklamirate na YouTube društvenoj mreži možete birati da li će se vaš video prikazivati pre, u toku ili posle videa, koliko sekundi će trajati, da li se može preskočiti. Takođe, možete se odlučiti za tizer reklamne kartice ukoliko želite. Targetiranje potencijalnih kupaca je veoma precizno a oglase možete plaćati po prikazu ili po kliku na oglas.

Content marketing

content marketing Content marketing ili Blog podrazumeva unos tekstova po određenom hronološkom redu čime se sajt optimizuje i osvežava novim sadržajima. Web sajt koji ima blog stranu, bolje se rangira u pretrazi i značajno doprinosi SEO optimizaciji sajta. Takođe, blog je odličan alat interakcije sa korisnicima koji mogu ostavljati svoje komentare čime se prikuplja i značajna email-ing lista potencijalnih kupaca ili korisnika. Bez obzira koji vide reklamiranja na internetu odaberete, naš marketinški tim osmisliće najbolju strategiju za ostvarenje vaših ciljeva. Pozovite se i informišite se o svim detaljima naše ponude.