DREAM DESIGN

Izrada CMS sajta

CMS ( Content Management Systems ) je web sajt, napravljen tako Vam omogucava da Vi sami, bez poznavanja programiskih jezika, na jednostavan nacin, mozete uredjivati, menjati, brisati i dodavati kljucne delove sajta, kao sto su naslovi rublika, tekstovi, fotografije, cene...bilo kad i bilo gde. Ovakav web sajt se sastoji iz statickog dela sajta i delova sajta koji su predvidjeni za azuriranje i koje mozete jednostavno menjati po potrebi. Sadrzaj web sajta koji se menja je nezavisan od staticnog dela sajta i nalazi se u bazi podataka.

Dobra praksa je da se na CMS web sajtovima blagovremeno ( zavisno od ucestalosti promena sadrzaja ) vrsi backup ( kopiranje ) baze podataka i samog sajta, kako bi podaci bili sacuvani pre svega iz bezbednosnih a i drugih razloga.
Postoje dva tipa CMS sistema. Prvi tip cine, Open source CMS sistemi kao sto su recimo ( Joomla, WordPress ) i predstavljaju gotova resenja CMS sistema i u tom smislu, predstavljaju jeftiniju varijantu. Nas deo posla je prilagodjvanje gotovog sistema po specificnim potrebama klijenta, od dizajna sajta do funkcionalnosti i drugih elemenata web sajta.

Druga verzija CMS sistema predstavlja custom made programiranje koje se sastoji u projektovanju sistema prema Vasim specificnim potrebama i zahtevima i u tom smislu je ova varijanta predstavlja nesto skuplje resenje, a razlog tome je vece angazovanje nasih web programera.
Prednosti koje sa sobom nosi ovaj tip web sajta je ocigledan. Web sajt je napravljen tako da apsolutno odgovara svim specifikacijama koje zelite da Vas web sajt poseduje.


Klijenti

Linkovi:

cokolada forum tvorac grada rasadnik cetinara GULE
Tagovi:
Dizajn web, SEO, Optimizacija web sajta, Izrada Banera, Web prodavnica, , Fles, Dizajn, Logo , Foto galerija, Slideri, Animacije, Web Dizajn, Logotip, Izrada sajtova, sajt izrada, Web dizajn, Dizajn web sajtova, Izrada sajtova jeftino, Izrada internet prezentacija, Tematski sajtovi, Domen, Hosting
Klijentima uz izradu sajta poklanjamo godinu dana gratis web hosting, kao i mnoge druge povoljnosti ...

Pronadjite nas na drustvenim mrezama:

Izrada Web Sajtova       Tel: +381 69 311 30 31       info@izradawebsajta.co.rs
© 2015 Izrada Web Sajta. Sva prava zadržana. | Web Dizajn: | Privacy Policy | Razmena banera