DREAM DESIGN

SEO - Optimizacija Web Sajtova i Kako biti prvi na google.

Optimizacija web sajtova - je tehnika prilagodjavanja izrade web sajta i organizacija sadrzaja i elemenata web sajta, za velike pretrazivace kao sto su Google, Yahoo, Bing... na nacin prema kojem ti pretrazivaci rangiraju web sajtove. Medjutim, to je samo jedan deo optimizacije web sajta. Google sistemi koji obavljaju rangiranje web sajtova, prilikom analize jednog web sajta obradjuju preko 500 faktora kao sto su offline otpimizacija ( struktura web sajta, kljucne reci, brzina ) i online optmizacija ( linkovi od i ka sajtu ), koji uticu na to kako ce se web sajt kotirati u pretragama.

Pod osnovnom optimizacijom sajta podrazumevamo "on page" optimizaciju, znaci prilagodjavanje strukture samog sajta, za kljucne reci koje klijent izabere. Prilikom optimizacije web sajta, vrlo je bitno pametno izabrati kljucne reci. Ako su u pitanju popularne kljucne reci, koje su vrlo ceste i gde postoji velika konkurencija za te reci, mi ne mozemo da garantujemo, da ce vas web sajt odmah nakon optimizacije nalaziti na prvoj strani Googla, ali, u svakom slucaju, njegov status u pretragama ce biti znatno poboljsan. Do sada se nasa tehnika "onpage" optimizacije web sajta pokazala kao vrlo uspesna.

Napredna optimizacija web sajta je zahtevan i komplesan posao, koji se sastoji iz vise koraka i moze da traje i po nekoliko meseci. Napredna optimizacija podrazumeva "onpage" optimizaciju web sajta i ukljucuje razne druge poslove, kao sto su analize, procene, pracenja i modifikacije...Neke od nasih dosadasnjih projekata mozete pogledati ovde .


Klijenti

Linkovi:

cokolada forum tvorac grada rasadnik cetinara GULE
Tagovi:
Dizajn web, SEO, Optimizacija web sajta, Izrada Banera, Web prodavnica, , Fles, Dizajn, Logo , Foto galerija, Slideri, Animacije, Web Dizajn, Logotip, Izrada sajtova, sajt izrada, Web dizajn, Dizajn web sajtova, Izrada sajtova jeftino, Izrada internet prezentacija, Tematski sajtovi, Domen, Hosting
Klijentima uz izradu sajta poklanjamo godinu dana gratis web hosting, kao i mnoge druge povoljnosti ...

Pronadjite nas na drustvenim mrezama:

Izrada Web Sajtova       Tel: +381 69 311 30 31       info@izradawebsajta.co.rs
© 2015 Izrada Web Sajta. Sva prava zadržana. | Web Dizajn: | Privacy Policy | Razmena banera