Dream Design

Izrada Wordpress i Joomla Web Sajtova

izrada wordpress sajtova CMS ( Content Management Systems ) je web sajt, napravljen tako Vam omogucava da Vi sami, bez poznavanja programiskih jezika, na jednostavan nacin, mozete uredjivati, menjati, brisati i dodavati kljucne delove sajta, kao sto su naslovi rublika, tekstovi, fotografije, cene...bilo kad i bilo gde. Ovakav web sajt se sastoji iz statickog dela sajta i delova sajta koji su predvidjeni za azuriranje i koje mozete jednostavno menjati po potrebi. Sadrzaj web sajta koji se menja je nezavisan od staticnog dela sajta i nalazi se u bazi podataka.

Dobra praksa je da se na CMS web sajtovima blagovremeno ( zavisno od ucestalosti promena sadrzaja ) vrsi backup ( kopiranje ) baze podataka i samog sajta, kako bi podaci bili sacuvani pre svega iz bezbednosnih a i drugih razloga.

Šta je CMS web sajt ?

izrada cms sajta Postoje dva tipa CMS sistema. Prvi tip cine, Open source CMS sistemi kao sto su recimo ( Joomla, WordPress ) i predstavljaju gotova resenja CMS sistema i u tom smislu, predstavljaju jeftiniju varijantu. Nas deo posla je prilagodjvanje gotovog sistema po specificnim potrebama klijenta, od dizajna sajta do funkcionalnosti i drugih elemenata web sajta.

Druga verzija CMS sistema predstavlja custom made programiranje koje se sastoji u projektovanju sistema prema Vasim specificnim potrebama i zahtevima i u tom smislu je ova varijanta predstavlja nesto skuplje resenje, a razlog tome je vece angazovanje nasih web programera.
Prednosti koje sa sobom nosi ovaj tip web sajta je ocigledan. Web sajt je napravljen tako da apsolutno odgovara svim specifikacijama koje zelite da Vas web sajt poseduje.

CMS (Content Management System) je skraćenica koja označava sistem za dinamično upravljanje sadržajem na web sajtu. Postoje dva oblika CMS-a; Custom i Open Source CMS. Custom CMS predstavlja originalna a Open Source gotova CMS rešenja. WordPress spada u Open Source CMS sistem što znači da iza njega stoji višedecenijski rad mnogobrojnih kompanija i pojedinca u cilju stvaranja snažnog, sigurnog i fleksibilnog sistema koji korisnicima omogućava jednostavno upravljanje i korišćenje. To konkretno znači da vlasnicima sajta izrađenim u WordPress-u ne treba podrška programera ukoliko žele da dodaju, izmene ili ažuriraju sadržaj na njemu. Sve to mogu učiniti preko administratorskog dela sajta na krajnje jednostavan način. Za dodavanje novih stranica i objavljivanje članaka dovoljan je jedan klik a slike, video fajlovi i ostali medijski sadržaji jednostavno se učitavaju i mogu se lako editovati pomoću različitih alata.

WordPress - Najpopularniji dinamički sajt

wordpress web sajt Svakodnevno se izradi preko 500 sajtova u WordPress-u, njihov udeo na globalnom CMS tržištu iznosi neverovatnih 60%, a neki od najpoznatijih svetskih sajtova kao što su The NewYork Times, Forbes, Facebook Blog, People, GoDaddy izrađeni su u WordPress-u. Popularnost WorPress-a svakim danom raste a za to postoje brojni razlozi. WordPress je podjednako dobar kako za male sajtove tako i za masivne platforme. Koristi se za sve tipove sajtova a njegova najveća prednost je lako i jednostavno upravljanje administratorskm delom sajta. Ukoliko se odlučite za izradu WordPress sajta preko naše agencije, od nas dobijate detaljno uputstvo kako da sami dodajete, menjate i ažurirate njegov sadržaj. Nudimo vam i veliki izbor templejta u skladu sa zahtevima vašeg biznisa, prilagođavanje odabranog templejta vašim potrebama, kao i podršku našeg stručnog tima u svakom trenutku.

Veliki izbor templejta i dodataka

wordpress sajt teme WordPress teme su najlepše na svetu. Svakodnevno se dodaju novi, moderni i originalni templejti pa izbor nekada nije uopšte lak. Zato se mi uvek trudimo da svojim klijentima suzimo izbor i ponudimo najlepše, najintersantnije i maksimalno funkcionalne teme koje su u skladu sa njihovim zahtevima i potrebama posla. Teme se mogu i prilagođavati, proširivati i poboljšavati dodavanjem različitih pluginova. Ti dodaci omogućavaju umetanje novih funkcija na sajt kao što su kontakt forme, galerije, sistemi za rezervaciju, masovno slanje pošte, antispam zaštitu, bekapovanje podataka, SEO optimizaciju i slično. Postoji na hiljada takvih dodataka, a mi ćemo za vas odabrati i instalirati one najbolje i najpraktičnije. Ukoliko kasnije želite da sami dodate neki plugin savetujemo da se dobro informišete ili nas pozovete kako ne bi došlo do neželjenih posledica, kao što su hakerski upadi i obaranje sajta. Uvek smo tu da vam pružimo savet i podršku a ukoliko želite možemo dogovoriti i periodično održavanje sajta uz najpovoljnije uslove. Naime, iako WordPress sajt podrazumeva lako upravljanje sadržajem on zahteva i često ažuriranje teme, pluginova, WordPress verzija koje ne smete propustiti kako ne bi došlo do slabljenja funkcija i bezbednosne ugroženosti sajta.

WordPress sajt je odličan za SEO optimizaciju

optimizacija wordpress sajtova SEO optimizacija odnosno prilagođavanje web sajta zahtevima pretraživača (Google, Yahoo) je kod WrodPress sajtova znatno olakšana. Pored osnovne SEO optimizacije koja se podrazumeva, postoji još mnogo alata i funkcija unutar samog sajta, kao i različitih dodataka koji se mogu instalirati i koristiti u ove svrhe. Naš stručni tim odabraće najbolje opcije za što bolje rangiranje vašeg sajta u pretrazi a za napredne SEO dodatke i opcije nudimo vam posebne pogodnosti. Pozovite nas i zakažite besplatne konsultacije. Odabraćemo rešenje koje će u svemu zadovoljiti vaše zahteve. Ogromno iskustvo i desetine WordPress sajtova koji besprekorno funkcionišu garantuju vam najkvalitetniju uslugu izrade, optimizacije i odražavanja vašeg web sajta.