Dream Design

Izrada HTML Web Sajta

izrada html sajta Html web sajtovi predstavljaju osnovnu verziju web sajta. Html web sajtovi, zbog svojih tehnickih karakteristika, najcesce rade u varijanti gde sadrze manji broj web stranica. Moze se reci da su html sajtovi ekonomicni i prakticni. Html web sajtovi najcesce sluze da na jednostavan i jasan nacin prezentuju Vasu kompaniju, firmu, restoran...
Sam izgled web sajta se gotovo ni po cemu ne razlikuje od drugih sajtova, radjenih u drugoj tehnologiji.

Mogu da izgledaju vrlo lepo i atraktivno, sto naravno zavisi od samog web dizajna. Html web sajtovi su pogodni za krace prezentacije, gde nema potrebe za bazom podataka, cestim promenama sadrzaja strana, registracijom koriniska itd...

Html web sajtovi mogu sadrzati galerije slika, foto slajdere, kontakt formu, brojac poseta, vremensku prognozu, horoskop, kursnu listu, animacije, i razne druge dodatne dinamicke elemente, zavisno od zelje i potrebe korisnika. Html web sajtovi su pogodni za optimizaciju za vodece pretrazivace kao sto je recimo Google.

Izrada Html web sajtova je uglavnom relativno brza. Jedna od mana ovih web sajtova je to sto klijent ne moze sam menjati sadrzaj web sajta bez poznavanje Html jezika.

Šta je HTML sajt?

sta je html web sajt HTML je dominantan programski jezik za kreiranje web sajtova. HTML je skraćenica od Hyper Text Markup Language što u prevodu znači "jezik za opis teksta". HTML web sajtovi pored teksta sadrže i galerije slika, foto slajdere, animacije, brojače poseta, vremensku prognozu i sve druge dodatke koje korisnik želi na svojim stranicama. Znači u pitanju je sajt koji sadrži sve potrebne komponente za jednu modernu, funkcionalnu i estetski naprednu web prezentaciju.

HTML web site je odličan izbor za sve korisnike koji nemaju potrebu da često ažuriraju ili menjaju sadržaj na svom sajtu. Ukoliko se ipak javi potreba za izvesnim izmenama, svaki programer je može sa lakoćom odraditi. Ukoliko angažujete našu agenciju za izradu HTML web sajta, stojimo vam na raspolaganju za sve eventualne korekcije a manje izmene ne naplaćujemo.

HTML WEB SAJT Je brz, siguran i praktičan

html web sajta HTML web sajt savršen je za mala i srednja preduzeća koja žele kvalitetnu prezentaciju svojih proizvoda i usluga na internetu uz povoljne cene i kratke rokove izrade. U pitanju je statički sajt koji se brzo učitava, dobro je zaštićen od hakerskih upada a zahvaljujući naprednom dizajnu veoma je funkcionalan, pregledan i praktičan za krajnjeg korisnika odnosno posetioce web sajta. Zato, ukoliko želite dobar sajt koji će vas predstaviti na upečatljiv način, kontaktirajte naš tim. Iza nas stoji ogromno iskustvo u izradi HTML sajtova sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Iznesite nam svoje ideje, a mi ćemo ih realizovati na način koji u potpunosti odgovara vašim potrebama. Ukoliko nemate idejno rešenje, naš tim dizajnera i programera osmisliće ga za vas. Naš cilj je da vaše proizvode i usluge učinimo lako dostupne svima na internet tržištu i unapredimo vaše poslovanje.

Svi pretraživači podržavaju HTML

pretrazivaci podrzavaju html sajtove HTML web sajtovi veoma su pogodni za SEO optimizaciju odnosno prilagođavanje vašeg sajta vodećim svetskim pretraživačima od kojih je na našim prostorima najzastupljeniji Google. To znači da će se vaš sajt brže i bolje kotirati u pretrazi za pojedine ključne reči i izraze koji opisuju i predstavljaju vaše proizvode i usluge.

HTML sajtovi ne zahtevaju ni posebno održavanje. Kada se jednom postave na web lokaciju ne postoji potreba za redovnim ažuriranjem i pravljenjem rezervnih kopija. Osim toga usluge hostinga za HTML sajtove su jeftinije u odnosu na ostale.

Prednost HTML sajtova je i brzina izrade i povoljnije cene. Dakle, u pitanju su ekonomični i praktični sajtovi sa manjim brojem stranica koji na kreativan, jednostavan i jasan način predstavljaju vaše poslovanje posetiocima sajta. Pogodni su za male i srednje firme, lične prezentacije, preduzetnike, zanatlije, sve vrste uslužnih delatnosti odnosno kod svih poslova gde ne postoji potreba za velikim bazama podataka i čestim menjanjem sadržaja.

Otporan na hakerske napade

bezbednost html sajtova Ukoliko vam je potreban sajt otporan na hakerske napade, pravo rešenje je upravo HTML. Ukoliko su kvalitetno odrađeni svi redovni sigurnosni koraci kao što su jake lozinke i dobra konfiguracija servera kod provajdera, HTML sajt je skoro neoboriv. Zato ga preporučujemo u svim slučajevima kada postoji opasnost od zlonamernih upada koji su danas česta pojava. Zato ne rizikujte i obezbedite sebi siguran, funkcionalan i atraktivan sajt po najpovoljnijoj ceni.

Pozovite nas i informišite se o svim pogodnostima koje trenutno nudimo. Na raspolaganju smo vam za sva dodatna pitanja i informacije.