Dream Design

Izrada CMS web sajtova

izrada custome cms sajtova Uspešan biznis danas se ne može zamisliti bez kvalitetne internet prezentacije. Ona podrazumeva dobar web sajt koji na verodostojan način predstavlja poslovanje firme, njene proizvode i usluge, prednosti u odnosu na konkurenciju i interaktivne sadržaje posvećene krajnjem kupcu. Sajt koji komunicira sa svojom publikom i omogućava im funkcionalan pregled sadržaja je sajt na kome će se potencijalni potrošači zadržati, ponovo vratiti i na kraju se opredeliti za kupovinu. Bitno je i da dizajn sajta bude prilagođen ciljnoj grupi korisnika, da se brzo učitava i da im na jednostavan način omogućava pretragu proizvoda i usluga. Za izradu takvog sajta najbolje je odabrati Custom CMS platformu. Naša agencija razvila je Custom CMS sistem koji se potpuno prilagođava potrebama korisnika bez obzira na delatnost. Pozovite nas i informišite se o svim detaljima saradnje. Konsultacije su besplatne a naš stručni tim pobrinuće se da za vas osmisli najekonomičnije i najefikasnije rešenje.

Šta je Custom CMS i njegove prednosti?

cms web sajtovi Skraćenica CMS je oznaka za sistem koji omogućava dinamično upravljanje svim sadržajima koji se nalazi na web sajtu korisnika. Praktično to znači da korisnik može menjati, dodavati i ažurirati sve sadržaje koji se na njemu nalaze preko administratorskog dela sajta. Za to nije potrebno posebno programersko znanje već osnove korišćenja računara i interneta. Razlikujemo Custom i Open Source CMS sisteme. Custom CMS sajt predstavlja originalni sajt u potpunosti projektovan u skladu sa specifičnim zahtevima klijenta dok Open Source CMS sajtovi predstavljaju gotova rešenja kojima se korisnici moraju prilagoditi. U odnosu na gotovo sajtove Custom CMS sajtovi imaju brojne prednosti od kojih su najbitnije jednostavno upravljanje sadržajima, fleksibilnost, brzina, sigurnost, dobra optimizacija i originalni dizajn.

Administratorski interfejs prilagođen vašim potrebama

izrada cms administratorskog interfejsa Korisnici koji žele sajt kojim mogu sami upravljati često su zabrinuti da li će se snaći u tome. Najviše se plaše grešaka koji bi mogle oštetiti sajt. Kod originalnih CMS sajtova takvi problemi su izbegnuti. Administratorski panel je usklađen sa potrebama korisnika, bez suvišnih funkcija i bespotrebnih dodataka. Dakle, na administrativnom delu sajta nalazi se tačno ono što korisniku treba a korišćenje instaliranih alata je krajnje uprošćeno i jednostavno. Admin panelu korisnik pristupa pomoću lozinke i korisničkog imena a dodavanje stranica, teksta, slika, videa i drugih sadržaja je svedeno na dva do tri klika. Sadržaj se kontroliše lako, odnosno korisnik može birati da li će ga dodati odmah ili naknadno. Custom CMS sajtovi su brzi i funkcionalni. Stranice se brzo učitavaju, podaci lako ažuriraju, a administrator sajta može raditi više stvari istovremeno. Ovi sajtovi pružaju najviši stepen zaštite od hakerskih upada, omogućavaju dobru SEO optimizaciju i visoko se rangiraju u pretrazi. Projektovani CMS sajtovi se dizajnom posebno izdvajaju od gotovih rešenja što im je dodatna prednost a uvek se mogu nadograđivati u skladu sa novim poslovnim zahtevima. Vaš Custom CMS sajt može rasti kako raste vaš biznis i predstavlja isplativu investiciju na duži rok.

Originalni sajt za uspešan biznis

izrada originalnog cms sajta Vaš posao zaslužuje da ga predstavite klijentima na originalan i kvalitetan način. Zato nas pozovite i zakažite besplatne konsultacije. Ponudićemo vam rešenje koje u svemu odgovara zahtevima vašeg biznisa, bez obzira na delatnost i veličinu posla. Pomoću Custom CMS sistema može se isprogramirati sve što poželite. Upravljanje sadržajima osmislićemo onako kako vama najviše odgovara. Vaš sajt će biti optimizovan i na najoptimalniji način prilagođen zahtevima pretraživača. Zato ako pokrećete novi sajt ili želite rekonstrukciju postojećeg, kontaktirajte nas ili nam pošaljite poruku. Razmotrićemo sve pojedinosti i ponuditi vam najpovoljnije rešenje. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja, informacije i savete. Ukoliko postanete naš klijent, nudimo vam i posebne pogodnosti za dugoročnu saradnju.